Anabilim Dalımızdan Rektörümüze Tebrik Ziyareti
9 Kasım 2020 | 23:37

Arap Dili Eğitimi Anabilim Dalı ve Yabancı Diller Yüksek Okulu öğretim elemanları, Gazi Üniversitesi Rektörü olarak atanan Anabilim Dalımız öğretim üyesi Prof. Dr. Musa Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında bu yıl emekliliğe ayrılan değerli Öğr. Üyesi Dr. Cihaner Akçay'a küçük bir veda töreni de yapıldı. Gazi Üniversitesi Rektörü, değerli hocamıza Anabilim Dalına verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek sağlık ve huzur dolu bir emeklilik geçirmesini diledi. Öğr. Üyesi Dr. Cihaner Akçay da nazik takdimlerinden dolayı sayın rektöre ve öğretim elemanlarına teşekkür etti.

Prof. Dr. Yıldız, emekli olan değerli hocamıza Anabilim Dalı öğretim üyeleri adına hediyesini takdim ederken Anabilim Dalı Başkanı Prof. Mehmet Hakkı Suçin ile öğretim üyesi Doç Dr. Erdinç Doğru da kitap takdiminde bulundular.

Ziyaret toplu resim çekimiyle sona erdi.